Forums » Support

Back To Topics

Connecting with S-brick

    • 11 posts
    February 17, 2017 5:44 PM CET

    LS,

     

    I tried to connect with an Android tablet with 2 bricks in a model. When I want to set-up those bricks, they keep flashing on and off.

    Both bricks are new:

    - hardware version 5

    - firmware version 17 (updated)

    - android app re-installed

    Both bricks are powered by accu packs from LEGO; 1 pack for each brick. This is done because it's a model truck with a trailer and there 's a brick in the trailer and a brick in the truck. The app doesn't allow to use one brick in a two brick model.

     


    This post was edited by Jaap Borggreve at February 17, 2017 6:55 PM CET
    • 361 posts
    February 17, 2017 11:26 PM CET

    Jaap Borggreve said:

    LS,

     

    I tried to connect with an Android tablet with 2 bricks in a model. When I want to set-up those bricks, they keep flashing on and off.

    Both bricks are new:

    - hardware version 5

    - firmware version 17 (updated)

    - android app re-installed

    Both bricks are powered by accu packs from LEGO; 1 pack for each brick. This is done because it's a model truck with a trailer and there 's a brick in the trailer and a brick in the truck. The app doesn't allow to use one brick in a two brick model.

     

    Hello Jaap, 

    Thank you for the report, we have experienced this problem before (once).

    I will ask our developers what to do, soon we will get back to you. 

    We ask for your patience, 

    Best regards,

    Balint
    SBrick Team


    This post was edited by Balint Mezei at February 17, 2017 11:27 PM CET