Forums » Support

Back To Topics

SBrick no longer responding

    • 8 posts
    March 19, 2017 8:13 PM CET

    Dear All,

    One of my SBricks seems to be (ahem) bricked. Its LED no longer lights up when I power it up and it does not show up on the SBrick iOS app.

    Is there a way to factory reset these babies?

    Kees Jan

    • 482 posts
    March 20, 2017 10:42 AM CET

    Kees Jan Koster said:

    Dear All,

    One of my SBricks seems to be (ahem) bricked. Its LED no longer lights up when I power it up and it does not show up on the SBrick iOS app.

    Is there a way to factory reset these babies?

    Kees Jan

    Dear Kees, 

    Please write us an e-mail at info@sbrick.com, with the details, and we will help you! :) 

    Best regards,

    Balint
    SBrick Team

    • 8 posts
    March 27, 2017 4:00 AM CEST

    Kees Jan Koster said:

    One of my SBricks seems to be (ahem) bricked. <>

    Kees Jan

    Hi Kees, one of my sbricks is recognized by the s2bot application on Windows, however it cannot initialize. Instead of the name 'sbrick' s2bot displays an alphanumeric : "BB-F245".

    Have you tried your sbrick on Windows with s2bot? I wonder if you get a code as well.

     

    Regards,

    Wolly

     

     

    • 8 posts
    March 27, 2017 10:20 AM CEST

    Hi Wolly,

    When mine broke I checked with a generic Bluetooth scanner and I can't remember finding an unfamilair device.

    Since then I sent my broken SBrick to Vengit for analysis. They replaced it for me. I suggest you talk to Vengit about your brick.

    Sorry I cannot be of more help.

    Kees Jan